Ans Worst
0 Artikelen
€ 0,00
 
 
 

Onze droge worsten worden ambachtelijk gemaakt volgens oud recept.
Ouderwetse Drentse worsten in 5 smaken.
9 Verschillende ringen met smaken als Kruidnagel en Fries, maar ook Italiano, Gyros en Chorizo zijn hardlopers van ons assortiment. Begin aug. 2019 hebben we een nieuwe erbij: de walnoot hollandse ring. De worst is hypoallergeen en kan ook door mensen met een noten allergie gegeten worden.

Naast de ringen verkopen wij ook de bekende Rotterdammertjes, altijd lekker bij een koud biertje of een goed glas wijn. Hiervan hebben wij er 5 in ons assortiment.

De Franse harde worsten worden door de derde generatie met de hand gemaakt volgens de oude recepten welke door de Opa en Oma zijn bedacht. Onze eigen import zorgt ervoor dat wij de worsten voor een nette prijs kunnen verkopen.

Een ruime keuze van 15 tot soms wel 23 soorten.

Kortom een totaal assortiment van rond de 40 soorten om uw favoriet uit te kiezen.

Wij heten u graag welkom in onze middeleeuwse kraam waar u altijd wat stukjes worst mag proberen!

Wij versturen uw bestelling op : Maandag, Dinsdag, Donderdag of Vrijdag.

Vraag ook bij familie, vrienden en bekende of men "mee " wil bestellen, dan zijn de verzendkosten in verhouding voor een ieder minder.

 

 

 Als u zich kunt inhouden en u heeft toch worsten over......

Hoe kunt u dan de worsten het beste bewaren ?

Voor de Franse worsten raden wij aan deze buiten de koelkast te bewaren. Gewoon ophangen op een donkere, droge plek. bv een meterkast of kelder.Let er wel op dat de worsten vet kunnen lekken, dus leg er een doek of keukenpapier onder. Door het drogen word de smaak alleen maar sterker en lekkerder. Bewaard u ze wel in de koelkast, dan in een afgesloten plastic bak. Het droogproces zal minder snel verlopen. Voor de smaakbeleving is het wel aan te raden de worst voor het nuttigen op kamertemperatuur te laten komen.Mocht er op de worst wat schimmelvorming komen... geen paniek "dat hoort "- Deze schimmels worden er bij het productieproces opgedaan, wederom voor het droogproces. Deze schimmel is net als bij kaas onschuldig. U kunt ze met een schone doek of met een borsteltje schoonmaken.

De Hollandse worsten met een touwtje behandelt u net als de Franse. De worsten zonder touwtje , zoals de Rotterdammertjes en de Boeren Keutels bewaard u in een afgesloten bak in de koelkast. Op deze worsten kan een witte uitslag vormen. Dit zijn de zouten die bij het drogen vrij komen. Hier geldt ook hetzelfde onschuldig en met een schone doek of een borsteltje schoonmaken.

 
     
Copyright 2016 Ans Worst. Technical design by VDLX
 
Ans Worst | Wie Zijn Wij